Forum www.wetwroc.fora.pl Strona Główna  
 FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy •  Galerie   •  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj
 3 koło Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Michał
Moderator



Dołączył: 01 Cze 2008
Posty: 139 Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 9:54, 22 Mar 2012 Powrót do góry

Posiada ktoś materiały na 3 koło lub wiec gdzie je można znaleźć?


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Willow




Dołączył: 31 Sie 2008
Posty: 40 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: zza winkla
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Pon 15:59, 26 Mar 2012 Powrót do góry

wszystkie poza tymi od Jokera(nie chodzicie na wykłady hohohohohahahaha... buhahahahaha... a nam i tak za to płacą hyhyhyhy... hłehłehłehłe) są na srEduwecie.
Ma ktoś te garmażeryjne i jajcy?
EDIT: Dobra, są na medwecie.


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Willow dnia Pon 17:27, 26 Mar 2012, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora
krzysia




Dołączył: 14 Cze 2008
Posty: 134 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 17:16, 26 Mar 2012 Powrót do góry

Ja wrzucalam zdjęcia na medwet 07 z tych ćwiczeń z malickim


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
ap




Dołączył: 12 Wrz 2008
Posty: 146 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 16:10, 11 Kwi 2012 Powrót do góry

osoby, ktore juz pisaly kolo moglyby podac pytanka??Smile
z góry dzięki!!!


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Agatha




Dołączył: 09 Cze 2009
Posty: 120 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Wałbrzych / Wrocław
Płeć: Kobieta

PostWysłany: Śro 22:14, 11 Kwi 2012 Powrót do góry

1. Dlaczego mięso ryb jest mniej trwałe od mięsa zwierząt rzeźnych
2. Co to są konserwy 3/4
3. Wędliny podrobowe - jak się je robi (nie pamiętam dokładnie pytania, ale chodziło o ten schemat po kolei co się robi)


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
SpriteLight




Dołączył: 15 Cze 2010
Posty: 34 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Kobieta

PostWysłany: Pon 20:23, 16 Kwi 2012 Powrót do góry

A jakie pytania pojawiły się dzisiaj na kolokwium?


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
garnek




Dołączył: 09 Lut 2009
Posty: 123 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 22:29, 16 Kwi 2012 Powrót do góry

Chłodzenie tuszek drobiowych
Podział kiełbas ze względu na wydajność
Podział kiełbas ze względu na rozdrobnienie
Wpływ probiotyków na zdrowie człowieka
3/4 konserwy


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
iti




Dołączył: 09 Mar 2009
Posty: 106 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Kobieta

PostWysłany: Pią 17:14, 20 Kwi 2012 Powrót do góry

1.Opisać co to są konserwy tropikalne.
2.Produkcja wędzonek.
3.Probiotyki - co to jest i zastosowanie.
Druga grupa
1.Zanieczyszczenie mikrobiologiczne tuszek drobiowych.
2.Produkcja parówek.
3. Prebiotyki - co to jest i wymienić.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001/3 phpBB Group :: FI Theme :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)