Forum www.wetwroc.fora.pl Strona Główna  
 FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy •  Galerie   •  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj
 Koło 1- pytania Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
danikkay




Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 386 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 21:20, 22 Mar 2011 Powrót do góry

Jakie mieliście pytania ? Very Happy Podzielcie się proszę


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
asatuk




Dołączył: 20 Sty 2009
Posty: 140 Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 22:11, 22 Mar 2011 Powrót do góry

liczba chlorocukrowa, kwasowość bierna


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
hantija




Dołączył: 19 Paź 2009
Posty: 60 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Kobieta

PostWysłany: Wto 22:12, 22 Mar 2011 Powrót do góry

liczba chlorocukrowa, wpływ pojemności buforowej na kwasowość czynna, nietolerancja laktozy


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Bąbel transkrypcyjny




Dołączył: 12 Sty 2009
Posty: 37 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Kobieta

PostWysłany: Śro 0:07, 23 Mar 2011 Powrót do góry

1. Mieszanina polidyspersyjna,
2. Nietolerancja laktozy,
3. Alergie na białko,
4. Liczba chlorocukrowa,
5. Układ polidyspersyjny,
6. Kwasowość potencjalna,
7. Pojemność buforowa,
8. Kwasowość czynna i bierna,
9. Białka serwatkowe,
10. Frakcje kazeiny


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001/3 phpBB Group :: FI Theme :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)